Leer keuzes te maken die écht bij jou passen

Begint jouw leven pas na werktijd? Zie jij je baan vooral als een veilige bron van inkomsten? Zonde!

Door coaching wordt weer duidelijk waar jij warm van wordt. Met een positieve benadering gaan we samen op zoek naar jouw (nieuwe) loopbaankoers.

Een loopbaantraject kan mentaal intensief zijn, een goede basis voor een vertrouwensband is dan ook belangrijk. In een gratis oriënterend gesprek bepalen we of deze basis er is. Ook kijken we welke invulling van het traject het beste bij jouw situatie past. Aan het traject gaat een intakegesprek vooraf waarin we samen jouw coachvraag identificeren.

Het Traject: Op zoek naar jouw (nieuwe) loopbaankoers

De kosten voor dit traject zijn €1.249,- (inclusief BTW)*

  • 6 à 7 coachingsgesprekken à 1,5 uur.
  • Een volledig Koersonderzoek gericht op; Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? We besteden aandacht aan jouw levensloop en persoonlijke thema’s. We onderzoeken je belangrijkste kwaliteiten en valkuilen maar ook jouw persoonlijke voorwaarden voor zingeving en vitaliteit. Door jezelf op een dieper niveau te bevragen wat jou motiveert en inspireert, ga jij vanzelf bewustere keuzes maken die passen bij hoe jij bent en in het leven staat.
  • Na dit traject heb jij je carrièreplan weer helemaal helder; of het nou gaat om een complete switch, hetzelfde beroep maar in een andere omgeving óf het opstarten van een eigen onderneming.
  • Door het maken van een persoonlijk actieplan zorg jij dat jij ook na de coaching genoeg handvaten hebt om je focus vast te houden.
  • Wil je na het ontdekken van jouw loopbaanperspectief direct doorpakken richting de arbeidsmarkt? Dan is er een aanvullende module waarmee je al in een paar gesprekken klaar bent voor de arbeidsmarkt.

Aanvullende module: Succesvol de arbeidsmarkt op

De kosten voor deze module zijn €300,- (inclusief BTW)*

  • Ben jij een beetje roestig in het solliciteren omdat je lang bij 1 werkgever hebt gezeten? Of ga je na lange tijd de arbeidsmarkt weer op maar ben je nog niet ‘LinkedIn-proof’? Na deze aanvullende module heb je niet alleen je carrièreplan weer helder maar ben je ook helemaal klaar om succesvol de arbeidsmarkt op te gaan!
  • 2 coachingsgesprekken à 1,5 uur óf 3 coachingsuren (vrij in te delen), afhankelijk van jouw behoefte. Hieronder valt bijvoorbeeld je CV en LinkedIn upgraden, een effectieve motivatiebrief schrijven, je pitch oefenen en je netwerk opbouwen.

*Tip: Werkgevers hebben voor medewerkers vaak een persoonlijk ontwikkelbudget beschikbaar. Kijk bij jouw werkgever of jij hier gebruik van kunt maken en of de organisatie waar jij werkt wil investeren in jouw groei.