Welkom! Leuk dat je de tijd neemt om meer over mij te lezen.

Ik ben inmiddels alweer jaren werkzaam in de wereld van arbeidsbemiddeling, in zowel de commerciële als publieke sector. Al toen ik nog intercedent was bij een uitzendbureau merkte ik hoe belangrijk werk is voor een mens. Werk geeft niet alleen een invulling aan de dag maar nog belangrijker, het geeft iemand waarde en het gevoel onderdeel uit te maken van de samenleving. Met dat in mijn achterhoofd maakte ik de overstap van de commerciële naar de publieke sector zodat ik me meer kon gaan inzetten voor mensen die vanuit een uitkering een baan zoeken.

Nog altijd fascineert het mij om sturing en richting te geven aan een belangrijk onderdeel van iemands geluk, namelijk werk. Mijn missie is om mensen te inspireren werk te doen wat écht bij ze past. Inmiddels ben ik ook gediplomeerd Loopbaancoach en STIR gecertificeerd. De Post HBO beroepsopleiding die ik hiervoor heb gevolgd bij Vista Nova heeft mij een solide basis gegeven om te werken met het Koersonderzoek; een methode in loopbaancoaching waarbij de mens centraal staat.

Wat onderscheidt mij van andere coaches?

Ik help al jaren werkzoekenden aan een baan maar heb ook aan de werkgevers kant gezeten. Dit zorgt ervoor dat ik goed een brug kan slaan tussen de werkzoekende en wat de arbeidsmarkt op dit moment vraagt. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan in arbeidsbemiddeling zet ik nu graag in voor jou. Ik bied trajecten aan zowel met of zonder arbeidsmarktbenadering.

Wat voor coach ben ik?

Als coach én mens ben ik enthousiast en oprecht nieuwsgierig naar jouw verhaal. Mijn dosis humor zorgt ervoor dat het gesprek niet ‘zwaar’ wordt.  Ik help je graag op weg maar zorg ook voor voldoende handvaten zodat je na het traject zelf uit de voeten kan. Met mijn positieve energie, gecombineerd met eerlijke feedback, zorg ik op een ontspannen manier voor meer inzicht in wat er bij jou speelt. Zodat jij weer op koers ligt en keuzes maakt die ook echt bij jou passen!

Wil jij meer weten wat ik precies voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op voor een gratis oriënterend gesprek!

"Mijn missie is om mensen te inspireren werk te doen wat écht bij ze past"