Yes, in the pocket!

Wat ben ik trots dat ik mijn diploma heb ontvangen van de 1-jarige Post HBO opleiding tot Loopbaanadviseur. Ik heb genoten van deze reis samen met mijn studiegenoten, supervisor en docenten van de beste opleiding voor loopbaan en leiderschap in Nederland VistaNova School voor loopbaan & leiderschap! Ik vind het een verrijking om nu ook werkenden en werkzoekenden te mogen begeleiden in loopbaantrajecten met behulp van de methodiek van het Koersonderzoek.

En…nu wordt het écht leuk, want ik ga gewoon starten met mijn eigen praktijk. Petra Visser Loopbaancoaching is een feit! Met veel plezier en overtuiging help ik mensen bij het (opnieuw) vinden van hun loopbaankoers. Interesse gewekt? Benader mij gerust om te praten over je loopbaan, je carrièreperspectief, je werkgeluk of eventuele lastige keuzes die je moet maken. Wellicht kan ik iets voor jou betekenen. Op naar vele mooie trajecten!

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *